Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για την πρεμιέρα του «Logan», η 20th Century Fox δημοσίευσε μια νέα αφίσα και δύο tv-spots για την επερχόμενη ταινία της.

Το «Logan», το οποίο όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου και η 20th Century Fox φροντίζει να μας ανοίξει την όρεξη με τα δύο νέα tv-spots.

Στην ταινία ο Hugh Jackman επιστρέφει για 9η και τελευταία φορά στο ρόλο που υποδύθηκε σε 8 ταινίες, αυτόν του Wolverine. Ο Logan συναντά ακόμα μια φορά τον καθηγητή X (Patrick Stewart), ενώ παίζουν ακόμα οι Boyd Holbrook, Doris Morgado, Elizabeth Rodriguez, Stephen Merchant, Richard E. Grant κ.ά. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Mangold.

Για την υπόθεση γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε κάπου στο μέλλον, όπου ο καθηγητής X και ο Logan πρέπει να αντιμετωπίσουν την απώλεια των X-men, όταν μια εταιρεία, την οποία διευθύνει ο Nathaniel Essex, βάζει σκοπό να καταστρέψει τον κόσμο. Η ικανότητα του Logan να αυτοθεραπεύεται σιγά σιγά εξασθενεί, ενώ ο καθηγητής X πάσχει από Αλτσχάιμερ. Ο Logan θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Essex με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού, της Laura Kinney, η οποία είναι ένας κλώνος του Wolverine.

Δείτε εδώ τα νέα tv-spots: