Πριν από λίγο καιρό, η Marvel είχε ανακοινώσει πως ο Iwan Rheon θα συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει, «Inhumans». Τώρα η εταιρεία φαίνεται να  βρήκε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Black Bolt.   

Έχει γίνει γνωστό από το ABC και τη Marvel πως ο Black Bolt και η Royal Family θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Marvel Cinematic Universe μέσω τηλεοπτικής σειράς και όχι ταινιών όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Ο πρώτος ηθοποιός που είχε ανακοινωθεί επίσημα ήταν ο Iwan Rheon, γνωστός από το ρόλο του ως Ramsay Bolton στο «Game Of Thrones», στο ρόλο του Maximus the Mad, αδερφό του Black Bolt.  Πλέον γνωρίζουμε και το υπόλοιπο cast της σειράς.

Για το ρόλο του Black Bolt, του βασιλιά της Attilan, η Marvel επέλεξε τον Anson Mount, γνωστό από το ρόλο του ως Cullen Bohannon στη σειρά Hell on Wheels. Στο ρόλο της Medusa, της βασίλισσας και γυναίκας του Black Bolt, θα δούμε τη Serinda Swan (Graceland). Ο Eme Ikwakor θα ενσαρκώσει τον ξάδερφο του Black Bolt και αρχηγό του στρατού της Attilan, Gorgon, ενώ τον Karnak, θα υποδυθεί ο Ken Leung.

Ο Mike Moh, γνωστός από τη σειρά «Empire», θα υποδυθεί τον Triton, ενώ την Auran, αρχηγό της βασιλικής φρουράς, θα ενσαρκώσει η Sonya Balmores. Την αδερφή της Medusa και νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, Crystal, θα παίξει η Isabelle Cornish, ενώ θα συμμετέχει και η Ellen Wolglom, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ρόλος της. Επίσης θα εμφανιστεί και το κατοικίδιο της οικογένειας, Lockjaw.

Τα  πρώτα δύο επεισόδια των «Inhumans» θα γυριστούν κινηματογραφικά (IMAX) ώστε να υπάρξει διανομή τους σε επιλεγμένες αίθουσες τον Σεπτέμβριο, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα θα γίνει η πρεμιέρα στη μικρή οθόνη. Την σειρά έχει αναλάβει ο Scott Buck, επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς της Marvel «Iron Fist» του Netflix.