Της Ζωής Τόλη

Μία καταπληκτική συναυλία, με την κορυφαία συμφωνική ορχήστρα, το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών. Ενορχηστρωτής ο σπουδαίος Richard Sidwell και εμπνευστής του «Led Zeppelin Symphonic», γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Η απόδοση της συμφωνικής ορχήστρας Αθηνών, μεστή, αρμονική, εξαιρετική.
Δημιούργησε εντελώς μαγευτική ατμόσφαιρα, υπό τους rock ήχους και τις καθηλωτικές ερμηνείες των τραγουδιστών.

Η ροκ μπάντα με κιθαρίστα τον Andy Jones και drummer τον Harry James (ντράμερ των «Thunder»), δίνουν ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας πάνω στη σκηνή.Τρεις καταξιωμένοι τραγουδιστές της ροκ βρετανικής σκηνής, ο Peter Eldridge που γνωρίσαμε από το «Queen Symphonic», ο Jesse Smith, κεντρικός τραγουδιστής των «Cauterize», με τη φωνή του να πλησιάζει το ηχόχρωμα του Robert Plant των LED Zeppelin και η Mollie Marriott, με ξεχωριστές συνεργασίες. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, κατευθείαν από το West End του Λονδίνου, δίνουν δύο συναυλίες στο Ηρώδειο.

Ήταν, όντως, μια βραδιά, καταπληκτική, με ένα κοινό ολόζεστο και ζωηρό, να τραγουδάει τα τραγούδια του σπουδαίου ροκ συγκροτήματος των LED Zeppelin. Ένα μουσικό συγκρότημα, με επιρροές από μπλουζ και ροκ εντ ρολ, πρωτοπόρο στα νέα ρεύματα, heavy metal και hard rock και με συνεχή παρουσία από το 1968 έως το 1980.

Ακούστηκαν οι επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Black dog, Kashmir, Rock and Roll, Dazed and Comfused, Stairway to Heaven και Whole Lotta Love.  Στα δύο τελευταία , όπως και στο Kashmir, ξεσηκώθηκε το κοινό, με χειροκροτήματα, ενθουσιασμό και συγκίνηση.
Ό,τι και να γράψω, το κλίμα ήταν απερίγραπτο.