Με ανάρτησή του στο facebook, ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας σάλο με τα υποτιμητικά λόγια του για το χριστιανισμό.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη για τα υποτιμητικά σχόλιά του στο περιβόητο βίντεο που «ανέβασε» τις προάλλες, προκαλώντας σάλο.

Ο Άντι Λίλα έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα σχόλιά μου ήταν απρεπή και εξαιρετικά σαρκαστικά. Τώρα συνειδητοποιώ ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν ανάρμοστες και ηλίθιες».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άντι Λίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε δει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές μέρες στο Διαδίκτυο που δείχνει εμένα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με έναν ιερέα. Θα ήθελα να δώσω μια συγγνώμη σε όσους έχουν προσβληθεί και ιδιαίτερα στον ιερέα. Είναι ένας κύριος, έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην καρδιά του και δεν του αξίζει να κάνω πλάκα μαζί του.

Τα σχόλιά μου ήταν απρεπή και εξαιρετικά σαρκαστικά.

Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τις ενέργειές μου, αλλά οι παρατηρήσεις έγιναν σε προσωπικές στιγμές και τα αστεία δεν έγιναν με πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Τώρα συνειδητοποιώ ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν ανάρμοστες και ηλίθιες.

Η συμπεριφορά μου ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη, ανώριμη, και δεν είχε το σεβασμό που αξίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή είναι μια απόσπαση της προσοχής από τους στόχους μας για να φτάσουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Από την πρώτη μέρα έγινα ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα και δεν έχω τίποτα, αλλά αγάπη και στοργή για όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η σύζυγός μου, εγώ και ο μικρός μου γιος θεωρούμε την Ελλάδα ως το σπίτι μας και ζητάω απεγνωσμένα συγγνώμη, δεν ήθελα να δω κανέναν να προσβάλλεται από τις ενέργειές μου.

Και πάλι, λυπάμαι για τις πράξεις μου και ελπίζω ότι μπορούμε ξεπεράσουμε αυτό το θέμα. Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα μετά το διάλειμμά μου για την Εθνική».