Πριν καλά καλά στεγνώσουν οι σαμπάνιες από τους πανηγυρισμούς στη Μελβούρνη, ο πρόεδρος της Ferrari εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ομάδα.

Η 225η νίκη στην ιστορία της ιταλικής ομάδας έφερε χαμόγελα στο Μαρανέλο, καθώς πλέον άπαντες βλέπουν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τη Mercedes, κάτι που επιτρέπει στους «κόκκινους» να κοιτούν τη συνέχεια της σεζόν με αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια με συγχαρητήρια ανακοίνωση που αναφέρεται στους δύο επίσημους οδηγούς της και τη σκληρή δουλειά των μελών της.

Αναλυτικά, ο Marchionne έγραψε:
«Καιρός ήταν! Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τους tifosi μας, που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας όλη αυτή την περίοδο. Περιμέναμε αυτή τη νίκη περίπου ενάμιση χρόνο! Το να ακουστεί ξανά ο ιταλικός εθνικός ύμνος στο βάθρο ήταν κάτι πολύ συγκινητικό.

O Σεμπάστιαν έκανε σπουδαίο αγώνα και είμαι σίγουρος πως και ο Κίμι θα μάχεται σύντομα δίπλα στον teammate του. Φυσικά αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και πίσω στο Μαρανέλο, καθώς η ομαδική δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις μεγάλους στόχους. Ωστόσο τώρα είναι απαραίτητο να θυμόμαστε πως δεν φτάσαμε στον προορισμό αλλά απλά κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ δρόμο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα».