Το «Deadpool» κυκλοφόρησε το 2016 και σημείωσε τρομακτική επιτυχία. Έτσι όπως ήταν φυσικό, η 20th Century Fox έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το «Deadpool 2» και όπως φαίνεται η εταιρεία δεν σταματάει εκεί, καθώς ήδη υπάρχουν σχέδια για το «X-Force» και το «Deadpool 3».

Ο πιο ανορθόδοξος ήρωας της Marvel ήρθε στην μεγάλη οθόνη και από τι φαίνεται θα μείνει για καιρό, καθώς η 20th Century Fox, ετοιμάζει ήδη τρεις ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο Wade Wilson – Deadpool. Η εταιρεία, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να καλύψει το κενό που αφήνουν οι ταινίες του Wolverine, με αυτές του Deadpool. Και αν κρίνουμε από την επιτυχία της πρώτης ταινίας, το project έχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχει.

Ο παραγωγός της ταινίας Rhett Reese δήλωσε σχετικά με τις ταινίες: «I also think it’s working in an expansive way towards X-Force, which will really be more of an ensemble. But then that will allow us to do both an X-Force movie and a Deadpool 3, which actually contracts back down. Yeah, Deadpool 3 will be different from X-Force. So I think we’ll be able to take two paths. One is where we’re launching something bigger, but then another where we’re contracting and staying personal and small. So I think best of all worlds, really».

Από τα λεγόμενά του, το «Deadpool 2» θα μας οδηγήσει στο «X-Force», αλλά και σε μια τρίτη solo ταινία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η «X-Force» είναι μια ομάδα μεταλλαγμένων όπως οι X-Men, αλλά με έναν τόνο πολύ πιο σκοτεινό, σκληρό και απειλητικό. Δεν ξέρουμε πια μέλη της ομάδας από τα κόμικς θα περιλάβει η Fox στην ταινία της, αλλά κάποια έχουν ήδη εμφανιστεί σε ταινίες της όπως, οι Deadpool και Colossus (Deadpool 1), Cable και Domino (Deadpool 2) και Psylocke και Archangel (X-men: Apocalypse).

Για τη συνέχεια του Deadpool γνωρίζουμε πως τη σκηνοθετεί ο David Leitch, ενώ για την ώρα έχει ανακοινωθεί πως ο Ryan Reynolds επιστρέφει στο ρόλο του Deadpool, η Zazie Beetz θα παίξει την Domino, ενώ ο Stefan Kapicic θα υποδυθεί για ακόμα μια φορά τον Colossus. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε εδώ το teaser trailer που είχε κυκλοφορήσει για το Deadpool 2: