Ο Τζέιμς Γκιστ έπειτα από τρεισήμισι μήνες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κάουνας.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε και το πρωί της Τετάρτης (8/3) η αποστολή θ’ αναχωρήσει για το Κάουνας με πτήση τσάρτερ, εν όψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού επεφύλασσε ευχάριστα νέα, καθώς ύστερα από τρεισήμισι μήνες ο Τζέιμς Γκιστ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα σε κανονικούς ρυθμούς και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θ’ ακολουθήσει την αποστολή στη Λιθουανία και θα βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του στη δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση, ωστόσο δεν θ’ αγωνιστεί καθώς δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί μέχρι να επανέλθει πλήρως και από φυσικής κατάστασης. Όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος να μπει στη μάχη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη εβδομάδα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια τα οποία θ’ ακολουθήσουν.