Η Relic Entertainment και η SEGA δημοσίευσαν τέσσερα νέα trailers για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι στρατηγικής τους Warhammer 40.000: Dawn of War III.

Η τρίτη συνέχεια του πετυχημένου franchise αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά Dawn of War αποτελεί μια σειρά παιχνιδιών στρατηγικής της Relic Entertainment και είναι βασισμένη στον κόσμο του Warhammer 40K της Games Workshop. Η τελευταία φορά που ταξιδέψαμε στον κόσμο του Dawn of War ήταν το 2011 με το Dawn of War II: Retribution.

Για την υπόθεση γνωρίζουμε: Ένα όπλο μαζικής καταστροφής, γνωστό ως Spear of Khaine, έχει βρεθεί στον πλανήτη Acheron. Τρεις δυνάμεις καταφθάνουν με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν. Οι Space Marines, υπό τις διαταγές του Gabriel Angelos, οι Eldar υπό τις διαταγές του Farseer Marcha και μια ορδή από Orks, υπό τις διαταγές του Warlord Gorgutz.

Ο τίτλος είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, με τον παίχτη να επιλέγει μια από τις τρεις παρατάξεις, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορία του τίτλου. Αυτές είναι οι Space Marines, οι Eldar και τα Orks. Από τα trailer που κυκλοφόρησαν πήραμε μια γεύση για κάθε φυλή και για την ιστορία του παιχνιδιού.

Δείτε τα νέα trailer εδώ:

Story trailer:

Space Marine trailer:

Eldar trailer:

Orks trailer: