Ημέρα πένθους, ημέρα αποχαιρετισμού στον οραματιστή, πρωτοπόρο επιχειρηματία και εμβληματικό ηγέτη Παύλο Γιαννακόπουλο.

Χιλιάδες κόσμου, η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ, ο χώρος της βιομηχανίας και του φαρμάκου, της πολιτικής και των επιχειρήσεων, η Παναθηναϊκή οικογένεια, οι δικοί του άνθρωποι, αποτίνουν φόρο τιμής στον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ και ιστορικό ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, σήμερα Τετάρτη (13/06/2018), στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρέτισαν με ένα συγκινητικό μήνυμα τον «δικό τους» Παύλο Γιαννακόπουλο. «Εμπειρία ζωής, γιατί γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που όμοιό του η ζωή και η Ιστορία, δεν χαρίζει συχνά. Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε κάτω από το ευφυές αλλά οικείο βλέμμα του, που ακούσαμε τις προτροπές και τις συμβουλές του, που ακολουθήσαμε τις οδηγίες του, που ήταν ο οδηγός μας».

Λύγισε ο Ομπράντοβιτς μέσα στη Μητρόπολη

Aπό νωρίς το πρωί είχε φτάσει στη Μητρόπολη Αθηνών ο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ήταν από την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσει τη σορό του εμβληματικού προέδρου του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια θα επέστρεφε στην Τουρκία για το παιχνίδι της ομάδας του το βράδυ.

Ο Ζοτς δεν άντεξε στην θέα να αποχαιρετά τον φίλο του πάνω απ΄όλα Παύλο Γιαννακόπουλο με τον οποίον για 13 σεζόν και έχτισαν μαζί την πράσινη αυτοκρατορία των πέντε ευρωπαϊκών τίτλων, και όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο ξέσπασε σε λυγμούς…

«Όλοι οι άνθρωποι ξέρουν και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τι σήμαινε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Δεν φτάνουν οι λέξεις για να πουν τι αισθάνομαι. Έκανε τον Παναθηναϊκό την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του…», αρκέστηκε να πει ο Ζοτς.