Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για πυρκαγιά σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι.

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 5 περίπου το πρωί σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο του Περιστερίου, στην οδό Στυλιανού Γονατά 16.

Στο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο, επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Περικύκλωσαν την αποθήκη προκειμένου να εμποδίσουν το πέρασμα της φωτιάς στα διπλανά κτήρια και σπίτια.

Εκδηλώνονταν διαρκείς αναζωπυρώσεις και νωρίτερα ακούγονταν μικρές εκρήξεις καθώς καίγονταν εύφλεκτα υλικά στην αποθήκη, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί διπλανά σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς δύο δωμάτια ενός διαμερίσματος.

Οι περισσότεροι κάτοικοι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στο χώρο.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, προέχει η πλήρης κατάσβεσή της» ανέφερε η Σταυρούλα Μαλίρη, εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε απόγνωση ο Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της αποθήκης ηλεκτρικών στο Περιστέρι, καθώς η φωτιά κατέστρεψε την επιχείρηση ολοσχερώς.

»Δεν έδωσα σημασία στον πρώτο συναγερμό, ήρθα στο δεύτερο και είχε καταστραφεί όλο το κτίριο. Δεν είναι ασφαλισμένο.

Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω.Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ».

Ποια είναι η εταιρεία «Καρώνης»

Η εταιρεία του κ. Καρώνη έγινε γνωστή από τα δώρα που έδινε μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών.