Πέντε κατηγορίες βαραίνουν τον 64χρονο οδηγό. Νέα στοιχεία για την υπόθεση. Παλεύει για τη ζωή της η 34χρονη.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που χθες τα ξημερώματα παρέσυρε δύο αυτοκίνητα στον Κηφισό, προκαλώντας το θάνατο δύο ανδρών και το σοβαρότατο τραυματισμό μίας γυναίκας.

Σε βάρος του οδηγού της νταλίκας ασκήθηκαν δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και δίωξη για τρία ακόμα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της σωματικής βλάβης, της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και τη χρήση παράνομα πιστοποιητικού.

Ο 64χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι πρώτες εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν ότι είχε υπερβεί το όριο κατανάλωσης αλκοόλ.

Επίσης, οι πινακίδες που έφερε το βαρύ όχημα δεν ήταν οι δικές του, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε συλληφθεί προ δύο μηνών και πάλι για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Πέτρο Μαντούβαλο, που μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, ο οδηγός της νταλίκας αποφασίστηκε να κάνει το δρομολόγιο τελευταία στιγμή, χωρίς να είναι προγραμματισμένο.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε επιπλέον και στο γεγονός ότι ο 64χρονος είχε χάσει τον αδελφό και το γιο του σε τροχαία.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη που επέζησε του δυστυχήματος παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική Μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, ενώ η μητέρα της, που έχασε τον άνδρα της, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.