Ο Ζακ Όγκαστ απέρριψε πρόταση για μη εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ, ενημερώνοντας πως θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods είναι ο Ζακ Όγκαστ! Παρά το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικανός σέντερ είχε προτάσεις από το NBA, η διοίκηση της ομάδας και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκαναν αυτό που έπρεπε για να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία του NBA out, ο Παναθηναϊκός αύξησε τις αποδοχές του παίκτη κατά 75.000 από τις αρχικές του απολαβές. Ο ομογενής σέντερ ενημέρωσε τους “πράσινους” (μέσω του ατζέντη του) πως θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ελληνικής ομάδας για τον επόμενο χρόνο, μετά από αυτή την εξέλιξη καθώς η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν για μη εγγυημένο συμβόλαιο, στις ΗΠΑ.

 

Πλέον, το μοναδικό ερωτηματικό για το ρόστερ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ αφορά στον Κρις Σίνγκλετον. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει στη διάθεσή του μερικές ακόμη ώρες για να βρει μία εγγυημένη συμφωνία στο ΝΒΑ, κάτι που σε αυτή τη φάση μοιάζει πάντως δύσκολο.