«Πολεμικό» κλίμα σημειώνονται στη Βουλή στη σημερινή συνεδρίαση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Με κόντρες μεταξύ του Προεδρείου, των κομμάτων της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης ξεκίνησε η συνεδρίαση της Βουλής για την Novartis και την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, με το κλίμα να έχει «ζεστάνει» από το πρωί, με τις δηλώσεις βουλευτών των κομμάτων. Αυτά λίγο πολύ αναμενόμενα να γινόντουσαν στην συζήτηση στην Βουλή για ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο και με πολλούς αποδέκτες. Όμως λάδι στην φωτιά έριξε το ΚΚΕ, που έκανε λόγο για κουκούλες και ζήτησε την προσέλευσή τους στη Βουλή για να καταθέσουν. Να αρθεί δηλαδή εν ολίγοις η προστασία τους.

Δήλωση αν μη τι άλλο σοκαριστική καθώς από τα άλλα κόμματα (βλ Χ.Α ) το περιμένεις κάτι τέτοιο να ειπωθεί, όμως από το ΚΚΕ; Το ΚΚΕ θα έπρεπε, στη χρήση του όρου «κουκουλοφόροι», να έχει περισσότερη φειδώ, καθότι σε σκοτεινές εποχές κάποια τέτοια καθάρματα έστελναν στο απόσπασμα συντρόφους τους!

Ξεπουλάτε και την ιστορία σας κύριοι και λυπούμαστε για αυτό

Υ.Γ Για την ιστορία, η έγκριση της Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς Αθηνών με διάταξη νόμου όπου οι μάρτυρες χαρακτηρίσθηκαν ως «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» τους προστατεύει συν τοις άλλοις κι από μηνύσεις ή οιασδήποτε διώξεις.

Γκέγκε;

Y.Γ1: Το πιο θλιβερό σήμερα για την δημοκρατία είναι ότι κάποιοι εκπρόσωποι της προσπαθούν να την αποφύγουν.

 

Τάδε έφη…ο κατάσκοπος!