“Sweeney Todd” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία/ μετάφραση του Γιώργου Πέτρου, μουσική διεύθυνση του Στάθη Σούλη, σκηνικά Πάρη Μέξη και κοστούμια της Γιωργίνας Γερμανού.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, το εμβληματικό θρίλερ «ανακαινισμένο» και προσαρμοσμένο στη σκηνή του Μεγάρου ανεβαίνει για λίγες μόνο παραστάσεις. Ο σκηνοθέτης και οι μουσικοί της Καμεράτας δημιουργούν ένα σκοτεινό σύμπαν βικτωριανής εποχής, με τα υπέροχα goth ενδεικτικά της εποχής κοστούμια και ταξιδεύουν το θεατή σε μια παράσταση γεμάτη Black χιούμορ και εφιαλτικές ανατροπές.

Ρυθμός, μελωδία, εξαιρετικές ερμηνείες, υποβλητικοί φωτισμοί, εντυπωσιακά σκηνικά, φαντασμαγορική κινησιολογία δημιουργούν την κατάλληλη ζοφερή ατμόσφαιρα του θρυλικού μιούζικαλ, που αγαπήθηκε και από το ελληνικό κοινό.

Νάντια Κοντογεώργη και Χάρης Αδριανός καταπληκτικοί δεξιοτέχνες του λυρικού τραγουδιού και της υποκριτικής τέχνης, προάγουν μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τη δραματικότητα του έργου εστιάζοντας και στα τραγικά στοιχεία της ιστορίας.

Το μουσικό υπερθεαματικό θρίλερ που αφηγείται τη ζωή του δαιμόνιου κουρέα της Fleet Street, που δυναμικά «εισβάλλει» στο Μέγαρο , συστήνεται ως κάτι που σπάνια παρουσιάζεται στις Αθηναϊκές σκηνές.

Τελευταία παράσταση στις  3 Νοεμβρίου.