Ο Αργεντινός άσσος έχει ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη.

Το Νοέμβριο Μέσι και η Μπαρτσελόνα συμφώνησαν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί ως το 2021. Όμως το Σάββατο έγινε γνωστό πώς υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Αργεντινού που μένει ελεύθερος, αν η Καταλονία αποσχιστεί από την Ισπανία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS», υπάρχει όρος στο νέο συμβόλαιο του Μέσι ο οποίος του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, αν αποφασιστεί η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκε ήταν οι αναταραχές στην Καταλονία.

Ο Μέσι έχει ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη. Έτσι, τέθηκε ο όρος από την πλευρά του, ο οποίος έγινε αποδεκτός από τη διοίκηση για να μη χαλάσει η συμφωνία.