Πρωτοφανείς εικόνες διαδραματίστηκαν χθες στο Υπουργείο Εργασίας με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να χτυπούν το χέρι στο τραπέζι και να φωνάζουν στην Αχτσιόγλου για τις αλλαγές στις απεργίες.

Είναι προφανές πως ο «κύριος» του ΠΑΜΕ τραμπουκίζει διότι ήθελε να δείξει τα υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης που διαθέτει στην Αχτσιόγλου, γιατί διάθεση για διάλογο πάντως δεν το λες. Και αν θέλει κάποιος να διεκδικήσει κάτι περισσότερο δεν γίνεται χούλιγκαν. Αλλα για όλα αυτά υπάρχει κομματική γραμμή από τον Περισσό.

Συγκεκριμένα, όταν το ΚΚΕ ΔΕΝ ψήφισε την συγκρότηση ΕΣΡ,το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων,την νομική αναγνώριση φύλου, την ενίσχυση πληγέντων στην Μάνδρα, την κρατικοποίηση του λερωμένου ιδιωτικού ΟΑΣΘ, κανείς δεν έσπασε τις πόρτες του Περισσού… και τα τρόλια του Κουτσούμπα, φοράνε σφυροδρέπανο!

Θα ήταν καλύτερα για το ΠΑΜΕ να επιδείκνυε την ίδια μαχητικότητα και τα προηγούμενα χρόνια, επί κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες δεν προήλθαν από τη σημερινή κυβέρνηση και δεν οξύνθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο συμβαίνει.

Υ.Γ Όταν ο Σαμαράς καταργούσε στ αλήθεια την απεργία και έκανε επιτάξεις το ΠΑΜΕ τον φύλαγε.

Και κάτι ακόμη. Τα ταλιμπάνια… του ΠΑΜΕ δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν όταν τους δέχτηκε η υπουργός και έτσι έκαναν αυτο που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Να γκαρίζουν!

 

Τάδε έφη…ο κατάσκοπος!