Στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2017, το οποίο διεξήχθη στο Ορλάντο, η EA στο πάνελ της, αποκάλυψε πως η συνέχεια του τίτλου της Star Wars Battlefront, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ενώ δημοσίευσε και το πρώτο trailer για το παιχνίδι.

Η EA, όπως όλα δείχνουν από τις ανακοινώσεις, φαίνεται πως έλαβε σοβαρά υπόψη της τις παρατηρήσεις των παιχτών για το πρώτο Battlefront, με την συνέχεια του franchise να έρχεται αρκετά βελτιωμένη σε πολλούς τομείς. Ίσως το πιο σημαντικό είναι, πως ο νέος τίτλος θα διαθέτει και single-player campaign, η οποία θα διαδραματίζεται ακριβώς μετά το Return of the Jedi και θα μας δώσει μια «αυτοκρατορική» ματιά στα γεγονότα, μεταξύ Episode VI και VII.  Οι παίχτες, ως μέλη της Inferno Squadron, μιας μοίρας ειδικών δυνάμεων της Αυτοκρατορίας, θα πρέπει να αντεπιτεθούν στην Επανάσταση μετά την μάχη του Endor, ενώ θα δούμε και γεγονότα που οδήγησαν τελικά στην δημιουργία του First Order.

Επίσης το παιχνίδι θα μας ταξιδέψει και στις τρεις εποχές του Star Wars (prequels, original trilogy, sequels), ενώ αρκετοί νέοι ήρωες κάνουν την εμφάνισή τους. Yoda, Ray, Kylo Ren, Darth Maul είναι μόνο μερικοί από αυτούς, ενώ οι μάχες θα διαδραματίζονται και σε πολλές νέες περιοχές, όπως Naboo, Starkiller Base, Takonada και πολλές ακόμα.

Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση από την EA είναι πως ο νέος τίτλος δεν θα διαθέτει Season Pass, καθώς η εταιρεία θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο πολλοί παίχτες έμεναν εκτός αρκετού νέου περιεχομένου. Η EA εξετάζει άλλον τρόπο για να δίνει τα DLC του Battlefront 2. Ανακοινώθηκε και η Elite Trooper Deluxe Edition, η οποία θα προσφέρει βελτιωμένες εκδόσεις του trooper class (Officer, Assault, Heavy, Specialist), με κάθε έκδοση να διαθέτει δικά της upgrades αλλά και άμεσο ξεκλείδωμα σε weapon modifications.

Όσοι προπαραγγείλουν τη συγκεκριμένη έκδοση θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τον τίτλο 3 ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του. Επίσης όσοι κάνουν προπαραγγελία είτε της απλής, είτε της Deluxe Edition, θα πάρουν alternative skins για τους Kylo Ren και Rey, τα οποία θα δίνουν κάποια νέα abilities, ενώ θα πάρουν και ένα alternative skin για το Millennium Falcon.

Το Star Wars: Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 17 Νοεμβρίου και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια της Ε3 2017.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού εδώ: