Η νίκη, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την 3η θέση, στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Και ως εκ τούτου, αυτό είναι το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους». Μοιραία και ο Τάκης Λεμονής προς τα εκεί προσανατολίζεται και αυτό τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
ΟΠειραιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό συγκομιδή, έπειτα από την «λευκή» ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να «πιάσουν» τους Ίβηρες στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την Λισαβόνα, τότε θα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα στην αυλαία των ομίλων, όπου θα υποδεχθεί την Γιουβέντους στο Φάληρο και οι Πορτογάλοι θα ταξιδέψουν στο «Καμπ Νου», ούτως ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League και το ευρωπαϊκό του… ταξίδι να μην σταματήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να παρουσιαστούν με την… συνταγή των εκτός έδρας ματς με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, προσέχοντας κατά κύριο λόγο την άμυνά τους και μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία να… χτυπήσουν στην κόντρα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Χουτεσιώτης, Προτό, Καπίνο, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Καρσελά, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν, Σεμπά.