Αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα καθώς, στην βουλή η συζήτηση για την υπόθεση του ναρκόπλοιου όλοι έκαναν ότι ξέρουν τους ενόχους, αλλά κανείς δεν τους κατονόμασε!

Περισσότερα ερωτήματα προκάλεσε η συζήτηση στην Βουλή για το ναρκόπλοιο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Άδωνη Γεωργιάδη.

Απο την μία, ο υπουργός άμυνας υποστήριξε πως και δικαστής τον «ώθησε» να παρέμβει στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη ενώ δεν απάντησε στο επίμονο ερώτημα αν ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος των πρωτοβουλιών του. Και αν ναι τότε γιατί δέχθηκε να δει τον κ. Μαρινάκη τον οποίο τα κυβερνητικά στελέχη αντιμετωπίζουν ως ένοχο για εμπορία ναρκωτικών.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον είναι νορμάλ ένας ισοβίτης να παίρνει τηλέφωνο υπουργό όταν κινδυνεύει. Αλλά θα μου πεις σήμερον ημέρα κάθε ισοβίτης έχει κινητό στη φυλακή και φυσικά αποθηκευμένο τον αριθμό ενός Υπουργού.

Όσο αφορά το διαδικαστικό μέρος, η μόνη στολή που δεν είχε φορέσει ο Καμμενος ήταν αυτή του ειδικού εισαγγελέα…
Αλλά ζυγώνει η ώρα, έτσι Αλέξη;

Από την άλλη , ούτε η στάση της ΝΔ ήταν η καλύτερη, καθώς η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ετεροχρονισμένη. 2 τόνοι ηρωίνης και 9 νεκροί δεν τους ευαισθητοποίησαν από την αρχή. Το τηλεφώνημα του Υπουργού σε καταδικασμένο-μάρτυρα που κινδύνευε τους εξόργισε;

Eπίσης, αν κάποιος άκουγε τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της ΝΔ στη βουλή, θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι τελικά το Noor1 μετέφερε δυο τόνους σανό.

Εν κατακλείδι στο τέλος για να τελειώνει η ιστορία πρέπει όλοι να παραδεχτούμε , ότι ” όλοι μαζί τα μεταφέραμε ” και να πάμε μονοιασμένοι μπροστά την χώρα ρε παιδιά