Η ΑΕΚ κέρδισε το πρώτο στοίχημα και συνεχίζει δυνατά στον πιο κρίσιμο μήνα της σύγχρονης ιστορία της.

Ο δεύτερος μήνας του 2018 χαρακτηρίστηκε διαβολοφλεβάρης για την ΑΕΚ! Και όχι άδικα… Άλλωστε η Ένωση έπρεπε να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια προκειμένου να συνεχίσει να κρατάει με επιτυχία, όχι δυο, αλλά τρία καρπούζια στη μασχάλη της.

Την περασμένη Κυριακή (4/2) η ΑΕΚ μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού ξαναμπήκε σε τροχιά τίτλου. Η Ένωση πήρε χθες τη νίκη , επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League με 47 βαθμούς.

Τώρα η συνέχεια για την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας. Έρχεται μια «καυτή» εβδομάδα καθώς υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου και την Ξάνθη. Την Πέμπτη 22 Φεβρουάριου ταξιδεύει στο Κίεβο για τη ρεβάνς με τους Ουκρανούς όπου θα κριθεί το ευρωπαϊκό της μέλλον και λίγες μέρες μετά έχει ακόμα έναν «τελικό» για το πρωτάθλημα. Στις 26/2 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον εκπληκτικό Ατρόμητο στο Περιστέρι, μια έδρα όπου θα περάσουν και οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να περάσει τότε μετά από τα ”πέτρινα χρόνια” θα γευτεί την χαρά του πρωταθλητή Ελλάδος και βλέπουμε….