Αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα τραγικά και απαράδεκτα επεισόδια που στιγμάτισαν τον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εμφανίζεται ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με δηλώσεις του στο real.gr, δηλώνει πως με νόμο θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις οπαδών. «Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» είπε χαρακτηριστικά με αφορμή τα όσα τραγικά έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο το βράδυ.

Από τη μεριά του, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ξεκαθάρισε πως πρέπει να «υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια».

«Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» επισημαίνει με ο κ. Τόσκας με δηλώσεις του στο real.gr.

Μάλιστα τονίζει πως αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν μπορεί η αστυνομία να απουσιάζει από τα γήπεδα, καθώς πολλοί ζητούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ασφάλεια των αγώνων. «Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων», καταλήγει.