Ο «δικέφαλος» του βορρά απέλυσε τον Σέρβο τεχνικό και αναλαμβάνει άμεσα ο Λουτσέσκου.

Μόλις δύο μήνες κράτησε η θητεία του Αλεξάντα Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ, αφού μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (11/08) ο Στανόγεβιτς πήγε στα γραφεία της Τούμπας κι εκεί του ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Λούμπος Μίχελ είπε τα κακά μαντάτα στον πρώην – πλέον- προπονητή της ομάδας, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πάρει ήδη τον δρόμο προς την πόλη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

 

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος μάλιστα ανακοίνωσε τον νέο του τεχνικό. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»!