Ένας κύκλος που άνοιξε πριν από 55 ολόκληρα χρόνια, με τα εγκαίνια του πρώτου σουπερμάρκετ Μαρινόπουλου στην Ελλάδα το 1962, κλείνει οριστικά αύριο Σάββατο καθώς όλα τα καταστήματα της αλυσίδας περνούν στη νέα εποχή του Σκλαβενίτη.

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, τα καταστήματα της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά ώστε να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες στα λογιστήρια που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση στη νέα εταιρεία Σκλαβενίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017,  το Κατάστημά μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τη στήριξή σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε! Θα γίνει η καταβολή του υπόλοιπου 40% του Δεκεμβρίου. Η ολική εξόφληση αναμένεται έως το τέλος της άλλης εβδομάδας».