Η εταιρεία Double Fine ανακοίνωσε πως η Remaster έκδοση ενός τίτλου που έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στο χώρο των videogames θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου. Ο λόγος για το Full Throttle.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Full Throttle είναι ένα adventure game, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1995 από την LucasArts, όπου ο παίχτης αναλάμβανε τον ρόλο του Ben Throttle, αρχηγού μιας συμμορίας μηχανόβιων, οποίος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του για έναν φόνο για τον οποίο κατηγορείται.

Το παιχνίδι είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, λόγω των πολύ καλών γραφικών για την εποχή, ενώ ενσωμάτωνε τη μηχανή γραφικών της LucasArts, SCUMM. Επίσης στους χαρακτήρες του παιχνιδιού δάνειζαν τις φωνές τους γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Mark Hamill, ο Roy Conrad, ο Hamilton Camp και η Kath Soucie. To Full Throttle είχε πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και είχε γίνει ένα από τα κλασικά adventures της εποχής.

Το Full Throttle Remastered θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για PlayStation 4, PS Vita και PC. Όπως είχε συμβεί με τις remaster εκδόσεις των Monkey Island, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να μεταβείτε από τη νεότερη έκδοση, στην αρχική και το αντίστροφο. Οπότε υπομονή ένα μήνα για να παίξουμε ένα από τα κλασικότερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, ώστε θυμηθούμε οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.

Δείτε εδώ το teaser για το preorder της remaster έκδοσης:

Δείτε εδώ τους φοβερούς τίτλους αρχής του παιχνιδιού: