Tα επεισόδια με πρωταγωνιστές τους κουκουλοφόρους στιγμάτισαν τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι  και τον Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η σύγκρουση κουκουλοφόρων και ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά μετέτρεψε την περιοχή σε πεδίο μάχης. Εκεί ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση στο συνεργείο του Aντένα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εργαζόμενος.

Αλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Ψαρών, όταν κατέβηκαν από τα σπίτια τους στο δρόμο για να τα προστατεύσουν από τους βανδαλισμούς των διαδηλωτών.

Οι αντιεξουσιαστές για δύο ώρες έστηναν οδοφράγματα και πετούσαν μολότοφ στα στενά, μεταξύ των οποίων και σε αυτά που είναι οι εργατικές κατοικίες. Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες μαρτύρων εισέβαλαν σε μια καφετέρια της περιοχής, και αφού διέλυσαν τα πάντα έκαναν «πλιάτσικο» παίρνοντας ότι είχε η ταμειακή μηχανή αλλά και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή σπεύσει η πυροσβεστική καθώς υπάρχουν πολλές φωτιές σε κάδους.

Νωρίτερα στην πορεία στο Κερατσίνι, νεαροί πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χημικά. Στη συνέχεια το «μπλοκ» των αντιεξουσιαστών αποχώρησε από την πορεία, και περνώντας μπροστά από το Ληξιαρχείο της περιοχής το έσπασαν!

Πραγματοποίησαν δική τους πορεία καταλήγοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν, στο μνημείο δηλαδή του Παύλου Φύσσα, και κατά τη συνήθη τους πρακτική πέταξαν μια μολότοφ που σημαίνει και τη λήξη της συγκέντρωσης χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο.

Με καθυστέρηση λόγω των επεισοδίων ξεκίνησε και η συναυλία στην πύλη Ε2 του λιμανιού με τίτλο «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους;».