Η νέα live-action μεταφορά της Disney, «Beauty and the Beast», έχει σπάσει τα ταμεία στο Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας της, καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του αμερικανικού box office, ενώ και στον υπόλοιπο κόσμο τα πάει περίφημα.

Μια ακόμα φλέβα χρυσού φαίνεται πως ανακάλυψε η Disney, με τις μεταφορές των κλασικών παιδικών της σε live-action ταινίες, καθώς μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του «The Jungle Book», το «Beauty and the Beast» έκανε άνοιγμα στην Αμερική, με 170 εκατομμύρια δολάρια, το Σαββατοκύριακο, κάτι που το κάνει την ταινία με το 7ο μεγαλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του αμερικανικού box office. Η ταινία ξεπέρασε τα «Batman V Superman» (166 εκατ. δολ.) και «Harry Potter and the Deathly Hallow’s – Part 2» (169,1 εκατ. δολ.) και έμεινε πίσω από το «Iron Man 3» (174,1 εκατ. δολ.). Επίσης ξεπέρασε το «Finding Dory» στην κατηγορία: καλύτερο άνοιγμα ταινίας με σήμανση PG.

Η ταινία, της οποίας τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Bill Condon και πρωταγωνιστούν οι Emma Watson και Dan Stevens, έβγαλε άλλα 180 εκατομμύρια το Σαββατοκύριακο παγκοσμίως, βγάζοντας συνολικά 350 εκατομμύρια και σκαρφαλώνοντας στη 14η θέση στο παγκόσμιο box office, στην κατηγορία πρεμιέρα όλων των εποχών.

Η επιτυχία αυτή φυσικά και άρεσε στην Disney, η οποία ήδη ετοιμάζει τις επόμενες live-action μεταφορές. Τον Νοέμβριο του 2018 αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της «Mulan», την οποία σκηνοθετεί η Niki Caro, ενώ έχει ανακοινωθεί πως η Disney ψάχνει το cast για το «Aladdin». Επίσης πριν από ένα μήνα, ανακοινώθηκε πως ο Donald Glover και ο James Earl Jones προστέθηκαν στο cast της live-action εκδοχής του «Lion King».

Δείτε εδώ το trailer του Beauty and the Beast και το video clip από το τραγούδι «Tale As Old As Time».

Trailer:

Tale As Old As Time: