Τουριστικό  λεωφορείο με μαθητές δημοτικού σχολείου, ανατράπηκε  στην επαρχακή οδό Σερρών – Καβάλας, με αποτέλεσμα 21 παιδιά και γονείς να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη στις 08.45 το πρωί, στην περιοχή της Αγγίστας. Το λεωφορείο μετέφερε παιδιά και γονείς από το Βαμβακόφυτο Σερρών στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης για σχολική εκδρομή.

Από το σύνολο των τραυματιών, οι 15 μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών, τέσσερις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και δύο στο νοσοκομείο Δράμας, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τους διοικητές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

“Είδαμε το λεωφορείο να αναποδογυρίζει και τα παιδιά να πέφτουν στην άλλη μεριά. Φοβηθήκαμε πολύ. Νόμιζα ότι τα παιδιά μας έφυγαν αλλά όχι. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο. Ευτυχώς όλα καλά. Κανένα παιδί από όσο γνωρίζουμε δεν κινδυνεύει”, είπε  μητέρα από το νοσοκομείο Σερρών που προσπαθεί να συνέλθει από τον μικροτραυματισμό της.

Το Τμήμα Τροχαίας Σερρών συνεργασία με τα τμήματα Τροχαίας Καβάλας και Δράμας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του ατυχήματος, συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες απ’ όλους τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα.

Φωτογραφίες: infonews24.gr