Πρόθεση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό Μέρα καθοριστικών αποφάσεων είναι η σημερινή στον Παναθηναϊκό, αφού ορίστηκε να διεξαχθεί κρίσιμο Δ.Σ. που θα δρομολογήσει εξελίξεις για την επόμενη μέρα στους «πράσινους» μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φτάσει στο αμήν και είναι αηδιασμένος από όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, αφού θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βάλλεται από παντού και σε όλα τα επίπεδα.. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ανήμερα του θανάτου του πατέρα του Αριστείδη, δήλωσε μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στους συνεργάτες του, αηδιασμένος και απογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο  αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος άφησε ορατό ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τους «πράσινους» και προανήγγειλε πως την Πέμπτη (18/5) θα γίνει έκτακτο ΔΣ προκειμένου να παρθούν αποφάσεις καθώς «το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση».

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, ανέφερε στη μικτή ζώνη ανέφερε: «οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες και συμπεριφορές.

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».