Το τηλεοπτικό δίχτυο Freeform και η Marvel, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψαν επίσημα το cast της νέας τους σειράς, Cloak & Dagger,  ενώ τώρα δημοσίευσαν και το πρώτο trailer για αυτή.

Στην νέα σειρά της Marvel, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του Tyrone Johnson – Cloak (Aubrey Joseph) και της Tandy Bowen – Dagger (Olivia Holt). Για την υπόθεση γνωρίζουμε: «Όντας κάποτε προνομιούχο κορίτσι, η Tandy Bowen βλέπει την οικογένειά της να καταστρέφεται από μια καταιγίδα. Τώρα, προς το τέλος των εφηβικών της χρόνων, μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα αγόρι, ονόματι Tyrone, θα πυροδοτήσει ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της.

Ο νεαρός Tyrone Johnson ήθελε απλά να αποδείξει ότι δεν φοβάται. Αλλά όταν όλα αυτά που είχε κοντά του χάθηκαν, η ζωή του δίδαξε να φοβάται. Τώρα μεγαλύτερος και πιο προστατευμένος, κλείνεται στον εαυτό του. Αλλά όταν γνωρίζει ένα κορίτσι με το όνομα Tandy, η ζωή του παίρνει άλλη τροπή».

Από το trailer καταλαβαίνουμε τον σκοτεινό τόνο της σειράς, ενώ παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τις δυνάμεις των δύο ηρώων. Την σειρά έχουν αναλάβει οι Joe Pokaski και Jeph Loeb, ενώ σε αυτή πρωταγωνιστούν οι: J.D. Evermore, Olivia Holt, Aubrey Joseph, Miles Mussenden, Gloria Reuben, Andrea Roth κ.ά.

Το «Cloak and Dagger» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το 2018, ενώ το Freeform συνεργάζεται με την Marvel και για μια δεύτερη σειρά, το «New Warriors», στην οποία οι ήρωες που θα πρωταγωνιστούν είναι οι: Squirrel Girl, Microbe, Night Thrasher, Mister Immortal, Debrii και Speedball.

Δείτε εδώ το νέο trailer: