Διέρρευσε το πρώτο trailer για την νέα σειρά του τηλεοπτικού δικτύου SyFy, «Krypton», η οποία θα διαδραματίζεται στον πλανήτη του Superman, δύο γενιές πριν από την γέννηση του ήρωα.

Στο «Krypton» θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του Seg El, παππού του  Superman, ο οποίος θέλει να φέρει την ελπίδα και την ισότητα στον πλανήτη του. Ο Seg El, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την τιμή του οίκου των El και να σώσει τον «Krypton», θα αναζητήσει το μυθικό Φρούριο.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Cameron Cuffe ως Seg El, η Georgina Campbell (Broadchurch) ως Lyta Zod, ο Ian McElhinney (Game of Thrones, Rogue One) ως Val-El, παππούς του Seg El, ο Elliot Cowan (Da Vinci’s Demons) ως Daron-Vex, η Ann Ogbomo (World War Z, Wonder Woman) ως Alura Zod, ο Rasmus Hardiker (Black Mirror) ως Kem, η Wallis Day (The Royals) ως Nyssa, κόρη του Daron-Vex και ο Aaron Pierre ως Dev-Em, στρατιώτης της Alura Zod.

Το σενάριο υπογράφουν ο David Goyer (The Dark Knight, Man of Steel) και ο Ian Goldberg (Once Upon a Time), με τον πρώτο να είναι και εκτελεστικός παραγωγός. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς σκηνοθέτησε ο Colm McCarthy, γνωστός για την δουλεία του και σε άλλες σειρές, όπως τα Doctor Who, Sherlock και Ripper Street. Επίσης το «Krypton» θα εντάσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Το SyFy δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Δείτε εδώ το trailer του «Krypton»:

https://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=https://www.ign.com/videos/2017/04/19/krypton-primer-teaser-ign-es-ign-gr

Πηγή βίντεο: IGN