Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους εκπροσώπους των «συμπαικτών» του για το Athens Alive.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, o Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε πολύ θετικός στο να προχωρήσει το τεράστιο αυτό πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ και χαρακτηριστικό της διάθεσης που υπήρχε είναι πως οι δύο πλευρές όρισαν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Η συνάντηση ήταν μακρά καθώς διήρκησε περίπου τρεις ώρες και μέσα από αυτήν ο πρωθυπουργός εξέφρασε στους εκπροσώπους του Athens Alive αλλά και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να προχωρήσουν το σχέδιο που έχουν και το οποίο θα αλλάξει την εικόνα της πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για την ώρα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα αναφορικά με το κατά πόσο μπορεί να σχετιστεί η εξέλιξη αυτή με ενδεχόμενη νέα κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, σίγουρα αποτελεί ένα πολύ θετικό βήμα και για αυτό το μέτωπο.