Το «Πορτοκαλί Αερόστατο» είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά. Και γονείς. Και θείους. Και νονές. Και παππούδες. Και δασκάλους.

Τέλος πάντων, είναι μια εκπομπή για παιδιά και όλους τους άλλους. Εκείνους που ασχολούνται με παιδιά ή απλώς θέλουν πού και πού να νιώθουν παιδιά. Εκείνους που θεωρούν την ψυχαγωγία μέρος της παιδείας και επιδιώκουν να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, μόνο αν δείξουμε αγάπη και σεβασμό στους μικρότερους κατοίκους του.

Την εκπομπή παρουσιάζουν η Ίρις και η Ελπινίκη, δυο «εξερευνήτριες ψυχαγωγίας», που καθημερινά επιβιβάζονται στο πορτοκαλί τους αερόστατο και ταξιδεύουν στην πόλη αλλά και έξω απ’ αυτή, μαθαίνουν καινούργια πράγματα, γνωρίζουν ενδιαφέροντες ανθρώπους και ανακαλύπτουν μέρη όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν. Και κάθε Κυριακή πρωί προσγειώνονται στο στούντιο ή συνδέονται με τους ακροατές από το μέρος όπου βρέθηκαν, για να μοιραστούν με μικρούς και μεγάλους αυτά που βλέπουν στις βόλτες τους!

Παράλληλα, μέσα στη βδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:59 πμ, το Πορτοκαλί Αερόστατο κάνει σύντομες, μονόλεπτες στάσεις στο Ραδιόφωνο 24/7, μεταφέροντας ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για την ψυχαγωγία και την καθημερινότητα των παιδιών.

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική μας παρέα!

«Πορτοκαλί Αερόστατο»

Κάθε Κυριακή 10:00 – 11:00 το πρωί στο Ραδιόφωνο 24/7

88.6 fm για την Αθήνα

91.4 fm για τη Θεσσαλονίκη https://news247.gr/radiofono247/

Πρώτη προσγείωση ’17-’18: Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017