Ο σκηνοθέτης  και σεναριογράφος του Guardians of the Galaxy Vol.2, James Gunn, αποκάλυψε πως η νέα ταινία της Marvel, κατά την διάρκεια των τίτλων τέλους θα έχει 5 έξτρα σκηνές.

Η Marvel μας έχει συνηθίσει να έχει στις ταινίες της μία με δύο έξτρα σκηνές, αλλά από τι φαίνεται στην νέα περιπέτεια του Star Lord, πάει το post credit scene σε άλλο επίπεδο. Μετά τις προβολές της ταινίας για τα ΜΜΕ στην Αμερική, γράφτηκε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πως το Guardians of the Galaxy Vol.2 έχει 4 έξτρα σκηνές, με τον James Gunn να απαντά και να διορθώνει πως οι σκηνές είναι πέντε.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την Marvel, να μας δείχνει μια σκηνή σχετική με την ταινία που είδαμε και μια που δείχνει κάτι για το μέλλον του MCU.  Τώρα με το Infinity War (2018) να πλησιάζει, φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης ο James Gunn επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει για να ετοιμάσει το Guardians of the Galaxy Vol.3, το οποίο είναι προγραμματισμένο για μετά το Infinity War part 2 (2019).

Ο Gunn μίλησε για την συνεργασία του με την Marvel Studios, λέγοντας πως ήταν η καλύτερη της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Εξέφρασε επίσης το πάθος του για τους χαρακτήρες του Guardians of the Galaxy, προσθέτοντας ότι η αγάπη του για τον Star Lord, Rocket, Grout και το υπόλοιπο πλήρωμα «είναι πιο βαθιά απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» και τόνισε ότι νιώθει ότι οι χαρακτήρες έχουν περισσότερες περιπέτειες να περάσουν, μαθαίνοντας πράγματα για τον εαυτό τους αλλά και τον «υπέροχο και μερικές φορές τρομακτικό κόσμο που όλοι κατοικούμε».

Φυσικά στην ταινία επιστρέφουν οι Chris Pratt ως Peter Quill/ Star Lord, Zoe Saldana ως Gamora, Karen Gillan ως Nebula, Bradley Cooper ως Rocket, Vin Diesel ως Groot, Dave Bautista ως Drax, Michael Rooker ως Yondu, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και αρκετοί νέοι χαρακτήρες.

Το Guardians of the Galaxy Vol.2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαΐου, ενώ τον Ιούλιο θα κάνει πρεμιέρα το Spiderman Homecoming και τον Νοέμβριο, το Thor: Ragnarok.

Δείτε εδώ το επικό μήνυμα του Star Lord για το Guardians of the Galaxy Vol.2 και  το τελευταίο trailer της ταινίας: