Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ανακοίνωσε στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που συμπεριέλαβε και τους παίκτες, που δεν υπολογίζει.

Για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία θα παραμείνει στο Τέχελεν μέχρι τις 15 του μήνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, που θα μπουν στο αεροπλάνο και όπως φαίνεται, επέλεξε να συμπεριλάβει και κάποιους από αυτούς που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, όπως είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι, ο Γενς Βέμερ, ο Ράσμους Τελάντερ και ο Νούνο Ρέις.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν οι Ολιβιέ Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μουμπάρακ Γουακάσο και Αμπντούλ Ατζαγκούν, οι οποίοι αναμένεται άμεσα να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Λουκ Στιλ, Κώστας Κότσαρης, Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργος Κουτρουμπής, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Νίκλας Χουλτ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Στέφανος Ευαγγελου, Ράσμους Τελάντερ, Γενς Βέμερ, Ζέκα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ρόμπιν Λουντ, Όμρι Άλτμαν, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Χρήστος Δώνης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Νούνο Ρέις, Γκιγέρμο Μολίνς, Σωτήρης Πίσπας, Λαουτάρο Ρινάλντι