Άνω – κάτω μέσα σε λίγες ώρες έγινε ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική διεύθυνση της ομάδας, ενώ οπαδοί της ομάδας «επισκέφτηκαν» τα γραφεία και και επιτέθηκαν φραστικά σε όσους ήταν εκεί.

Ο Λυμπερόπουλος μετά από πολύωρες συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας χθες το βράδυ, και σήμερα το πρωί, αποφάσισε να δηλώσει παραίτηση, καθώς διαφώνησε με όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την είδηση λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του.

Λίγο αργότερα εξαγριωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν εισβολή στα γραφεία της ΠΑΕ και επιτέθηκαν φραστικά σε στελέχη της ομάδας που ήταν εκεί. Στα γραφεία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δίχως οι οπαδοί να τα βάλουν μαζί του. Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με όσα γίνονται και αποχώρησαν.