Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των playoffs που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Ρισβάνη στο πρώτο μέρος για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου (0-1) στη Νέα Σμύρνη και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο «δικέφαλος του βορρά», που θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις. Από την μεριά του ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος και ακόμη μία στην έναρξη του δεύτερου, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε ούτε… τελική.

Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους οκτώ βαθμούς, ωστόσο δεν μπορεί να είναι ακόμη σίγουρος για τίποτα. Και αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που διακόπηκε (εφόσον το πάρει στα χαρτιά θα… εκτοξευθεί στη βαθμολογία) αλλά και η απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό του Βόλου, από την οποία μπορεί να του αφαιρεθούν βαθμοί!