Συγγνώμη με ανακοίνωσή του ζητά από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ο Γιάννης Παπαγιάννης για το δημοσίευμα του fimotro για την πλαστή απόδειξη της ΕΥΠ.

Πρόκειται ειδικότερα για το δημοσίευμα που είχε αναρτήσει το 2012 το blog του Γιάννη Παπαγιάννη και αποκάλυπτε δήθεν πως ο Κώστας Βαξεβάνης είχε εισπράξει χρήματα από την ΕΥΠ, παρουσιάζοντας ως δήθεν πειστήριο μια πλαστή απόδειξη των μυστικών υπηρεσιών.

Η απόδειξη βέβαια που παρουσιαζόταν στο δημοσίευμα ήταν πλαστή και αποδείχθηκε και επίσημα. Έτσι, ο Γιάννης Παπαγιάννης τονίζει στη δήλωσή του πως η απόδειξη της ΕΥΠ που δημοσιεύτηκε στο fimotro ήταν πλαστή και ζητά συγγνώμη από τον Κώστα Βαξεβάνη.

«Σας δηλώνω ότι δεν τελούσα σε γνώση της αναμφισβήτητης πλαστότητας του παραπάνω εγγράφου, κι έτσι δεν είχα δόλο να συκοφαντήσω και να προσβάλω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα του συναδέλφου μου, κ. Κων/νου Βαξεβάνη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, και από τον οποίο ζητώ ειλικρινώς συγνώμη», αναφέρει ο Παπαγιάννης και προσθέτει: «Πράγματι, όπως και εκ των υστέρων αποδείχθηκε, θα όφειλα να είμαι πιο προσεκτικός και επιφυλακτικός, πριν την ανάρτηση τέτοιου είδους δημοσιευμάτων, τα οποία αναγνωρίζω ότι έπληξαν βάναυσα την προσωπικότητα του κ. Κων/νου Βαξεβάνη, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα, και λυπάμαι πραγματικά και ανυπόκριτα για την τεράστια ηθική βλάβη που υπέστη.»

Πηγή: koutipandoras.gr