Με μια γρήγορη ματιά στις αγγελίες εργασίας, ξεχνάς διακοπές και ψάχνεις άλλη πόλη να μείνεις.

Αισιόδοξος για αποκλιμάκωση της ανεργίας πάνω από 2,5% ετησίως εμφανίστηκε ο Τσίπρας, την Δευτέρα (17/7) από το υπουργείο Εργασίας. Και μόλις διαβάσαμε την είδηση τρελαθήκαμε κιόλας.

Κατευθείαν ήρθε στο μυαλό η είδηση πριν λίγες ημέρες όταν αυτοκτόνησε 42χρονη που ήταν απλήρωτη επί 15 μήνες. Φυσικά η κυβέρνηση θα τα ρίξει όλα στον Άρειο Πάγο που έβγαλε απόφαση: Η μη καταβολή δεδουλευμένων δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας!

Μάλλον πρέπει οι δικαστικοί λειτουργοί , να επισκεφτούν το υπουργείο εργασίας και να το ονομάσουν υπουργείο απλήρωτης εργασίας και δούλων!

Εκτός αν ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε τόσο αισιόδοξος, με τα στοιχεία που έδειξαν ότι η άνοδος του τουρισμού συνέβαλε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που υπερκέρασαν τον Ιούνιο τις απολύσεις! Προχωράμε δυνατά…

Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που δεν εργάστηκε ποτέ. Αλέξη πρώτα μαθαίνουν τη εστί δουλειά και μετά γίνονται Πρωθυπουργοί και πηγαίνουν στα Υπ. Εργασίας

Αν δεν σε καλύψαμε διάβασε τις αγγελίες εργασίας και την έρευνα της διαΝΕΟσις όπου οι μισοί νέοι (18-35) ζουν με χαρτζιλίκι από τους γονείς του η συγγενείς!

Εκτός τελικά αν προσέλαβες την κ Θάνου ως αμισθί για να δείξεις σε όλους τι σημαίνει ανάπτυξη -εργασία χωρίς να πληρώνεσαι. Τότε πάμε πάσο!