Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, με τον Νίκο Λυμπερόπουλου να κρατάει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα των Εμιράτων.

Στον Παναθηναϊκό εκείνο που ξεκαθαρίζουν είναι ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος, που δεν θα ανεχθεί να είναι ο… ριγμένος της υπόθεσης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μάλιστα που χειρίζεται το θέμα, ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού με τον οποίο επικοινωνεί, ότι «αν δεν πάρουμε τα λεφτά που θέλουμε, ο Μάρκους δεν φεύγει».

Στο «τριφύλλι» πάντως, είναι ενοχλημένοι από την στάση που έχει κρατήσει ο Μπεργκ και κυρίως από τον τρόπο που αποφάσισε να αγνοήσει τον Παναθηναϊκό και να μιλήσει απευθείας με την Αλ Αΐν. Το γεγονός ότι πήγε στα ΗΑΕ χωρίς να ενημερώσει την ομάδα και ενώ έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους», αλλά και το ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο του Λυμπερόπουλου, αλλά επέλεξε να πάρει τον Γιάννη Αλαφούζο απευθείας, είναι κινήσεις που δεν μπορεί να ανεχθεί ένας σύλλογος με την ιστορία του Παναθηναϊκού.