Αν θέλει να πάει μπροστά ως ΑΕΚ, απόψε το βράδυ ο Χιμένεθ πρέπει να πάει σπίτι του.

Αν πάλι θέλει απλά να γίνει ο …νέος Ολυμπιακός, ας κρατήσει τον Χιμένεθ -όπως ο ΟΣΦΠ με τον Περέιρα- και μετά το «παρασκήνιο», ας ακολουθήσει τα κόκκινα χνάρια και στον τομέα της συμπεριφοράς… Την απάντηση, τη δίνουν ήδη οι φίλαθλοι της Ένωσης που περνάνε τον Ισπανό γενεές δεκατέσσερις με τα σχόλια τους στα social media.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, δείχνει συνέπεια και συνέχεια κι όπως έφτασε να προχωρήσει ακόμη και σε μηνύσεις εις βάρος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού όταν στο μεταξύ τους ματς τους έκανε ανάλογη χειρονομία και τώρα με τον Χιμένεθ αντιδρούν το ίδιο. Και πως να μην αντιδράσουν όταν εχουν παράδειγμα την συμπεριφορά του Περέιρα.

Aπό την άλλη, αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έδειχναν μαθήματα ψυχραιμίας και συμπεριφοράς , τότε το ματς μπορεί να μην είχε τελειώσει και μετά όλοι θα έλεγαν για τους αλήτες οπαδούς, που χαντάκωσαν την ομάδα τους. Αντί να μιλήσουμε για τους ……αλήτες οπαδούς θα μιλήσουμε για τον προπονητή της ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ έκανε μία άσεμνη χειρονομία στον κόσμο, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη και θα τον είχε διώξει δια παντός. Εδώ έχουν περάσει τόσες ώρες και δεν έχει κουνηθεί ..φύλλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε καμία θέση, αν και το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο, που δεν αντέδρασε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και στον κόσμο της ΑΕΚ που αντέδρασε και οδήγησε τον Χιμένεθ εστω και με καθυστέρηση μιας μέρας να ζητήσει συγγνώμη , εστω και απο τους ίδιους.
Οπότε cojones έχουν μόνοι οι φίλαθλοι!