Έπρεπε να φτάσουμε στην Καθαρή Δευτέρα για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να σημειώσουν τη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο και να πάρουν ένα διπλό, που αποτελεί ένα μαξιλάρι ασφαλείας.

Oρισμένοι κακοπροαίρετοι θα σκεφτούν και θα γράψουν πως οι «πράσινοι» κέρδισαν την ΑΕΛ αλλά δεν είναι κάποια σπουδαία υπόθεση. Μια τέτοια εκτίμηση είναι λάθος. Μία ομάδα που παίζει χωρίς φορ, έχουν φύγει σχεδόν όλοι οι ποιοτικοί παίκτες, είναι όλοι απλήρωτοι και παρόλα αυτά στέκεται και προσπαθεί για το καλύτερο, και όσα παιδιά έχουν απομείνει κάνουν κατάθεση ψυχής με τον Ουζουνίδη να προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα πάλι από την αρχή για να παίρνει αποτελέσματα δεν το γράφεις αυτό. Με τους «βυσσινί» να έχουν κόψει βαθμούς ήδη από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η αξία του Παναθηναϊκού παίρνει διαστάσεις, ενός σημαντικού αποτελέσματος.

Ο Μαρίνος και τα παιδιά του, παρά τον εσωτερικό πόλεμο, που δέχονται είναι εδώ και αρνούνται να παραδοθούν. Με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες μιας και έλειπαν 5-6 ποδοσφαιριστές, αλλά με ποδοσφαιριστές που είχαν μπόλικο πάθος, αλλά πρόσφεραν και ωραίο και ποιοτικό θέαμα, ειδικά στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει τι νίκη και αν τα καταφέρει θα μπορέσει να βάλει στόχο την 5αδα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και την χαμένη του ψυχολογία μιας και έδειξε ότι μπορεί να πατά σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο γήπεδο, κι επειδή έχει να παίξει με όλους τους διεκδικητές του τίτλου, μπορεί να αποδειχθεί και ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Όποιος υποτιμήσει έναν Παναθηναϊκό, όπως παρουσιάστηκε στη Λάρισα, θα έχει κακά ξεμπερδέματα.