Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη  ταινία της Dreamworks, «The Boss Baby», στην οποία  θα δούμε «το πιο ασυνήθιστο μωρό». Φοράει κουστούμι, κρατά έναν χαρτοφύλακα και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από τους γονείς του και τον αδερφό του, τη ζωή των οποίων αναστατώνει με τον ερχομό του.

Στο νέο trailer, η DreamWorks και η 20th Century Fox κάνουν λίγη πλάκα με την πρόσφατη επιτυχία της Disney, «Beauty and the Beast». Στην εισαγωγή του trailer, ο πρωταγωνιστής μας, The Boss Baby, στον οποίο δανείζει την φωνή του ο Alec Baldwin, παίζει με τις φιγούρες του Lumière και του Cogsworth. Και όταν ανοίγουν τα φώτα, γυρνάει στο κοινό και προειδοποιεί, πως αυτή η ταινία δεν έχει ομιλούντα κηροπήγια και ρολόγια, αλλά αν το κοινό το κρίνει απαραίτητο μπορούν να γίνουν διακανονισμοί. Έπειτα το trailer συνεχίζει και βλέπουμε μερικές νέες σκηνές από την ταινία.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 2010 από τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, Marla Frazee. Για την υπόθεση, σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, γνωρίζουμε πως: «ένα μωρό που φοράει κοστούμι και κρατά χαρτοφύλακα, να συνεργάζεται με τον 7χρονο αδερφό του, για να σταματήσουν τα ποταπά σχέδια του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Puppy Co».

Συνδυάζοντας την πραγματικότητα με τη φαντασία, η Dreamworks με το «The Boss Baby» στέλνει ένα μήνυμα για τη σημασία της οικογένειας, με έναν πολύ αυθεντικό και παράλληλα κωμικό τρόπο, με στόχο το αποτέλεσμα να είναι μια ταινία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tom McGrath, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι: Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Eric Bell Jr., Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, ViviAnn Yee κ.ά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου, ενώ στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου. Δείτε εδώ το νέο trailer: