Η Paramount Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία της, «Baywatch», η οποία είναι βασισμένη στην κλασική σειρά.

Το θρυλικό «Baywatch» επιστρέφει, με τη σκηνοθεσία να υπογράφει ο Seth Gordon και με τον Dwayne «The Rock» Johnson στον ρόλο του Mitch Buchanan. Μαζί του οι Alexandra Daddario, Zac Efron, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra και Hannibal Buress. Επίσης ο David Hasselhoff θα εμφανιστεί στην ταινία σε ρόλο έκπληξη.

Στο νέο trailer βλέπουμε  αρκετές νέες σκηνές από την ταινία. Για την υπόθεση γνωρίσουμε πως: ο ναυαγοσώστης Mitch Buchanan (Dwayne Johnson) θα πρέπει να εκπαιδεύσει ένα νέο υποψήφιο για την ομάδα (Zac Efron). Όταν όμως η Priyanka Chopra αναλαμβάνει ένα κλαμπ κοντά στην παραλία, αρχίζουν και συμβαίνουν διάφορες παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή. Οι δυο ναυαγοσώστες ανακαλύπτουν μια εγκληματική πλεκτάνη που απειλεί το μέλλον της παραλίας και θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου, ενώ στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: