Ο σκηνοθέτης του «The Fifth Element», Luc Besson, είχε το Σάββατο γενέθλια και για να τα γιορτάσει δημοσίευσε ένα νέο teaser για την επερχόμενη ταινία του, «Valerian and the city of a Thousand Planets», στο οποίο προανήγγειλε την κυκλοφορία του πρώτου trailer.

Το 2017 θα μας προσφέρει αρκετές sci-fi ταινίες, καθώς έχουμε τα «Alien Covenant», «Blade Runner 2049», «Guardians of the Galaxy Vol. 2», «Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi» και πολλά ακόμα. Μια ακόμα ταινία του είδους είναι το «Valerian and the city of a Thousand Planets», το οποίο είναι βασισμένο στην ομότιτλη γαλλική νουβέλα, που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1967.

Η ταινία ακολουθεί τους ειδικούς πράκτορες Valerian (Dane DeHaan) και Laureline (Cara Delevingne), οι οποίοι δουλεύουν για την κυβέρνηση των ανθρώπινων αποικιών και ως αποστολή έχουν να διατηρούν την τάξη στο σύμπαν. Κάτω από τις διαταγές του διοικητή τους (Clive Owen) θα ταξιδέψουν στη διαγαλαξιακή πόλη Alpha, μια μητρόπολη στην οποία κατοικούν πλάσματα από όλο το γαλαξία. Όμως δεν έχουν όλες οι φυλές τους ίδιους στόχους και οι δυο πράκτορες θα ανακαλύψουν μυστικές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

Στο νέο teaser trailer, ο Luc Besson αποκαλύπτει πως το πρώτο επίσημο trailer θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε βγει ένα ακόμα teaser στο οποίο πήραμε μια πρώτη γεύση από την ταινία.

Το «Valerian and the city of a Thousand Planets» έχει πλούσιο cast, καθώς παίζουν οι: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, John Goodman, Herbie Hancock, Rihanna κ.ά. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

Δείτε εδώ τα δύο teaser trailers: