Με περίπου έναν μήνα να απομένει για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Mass Effect: Andromeda», η Bioware δημοσίευσε ένα gameplay video, στο οποίο βλέπουμε αρκετά νέα πράγματα για τον επερχόμενο τίτλο.

Ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της χρονιάς είναι το επερχόμενο «Mass Effect: Andromeda» και όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, η Bioware φροντίζει να μας ανοίγει την όρεξη με νέα βίντεο και trailers. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει ένα νέο trailer, ενώ τώρα δημοσίευσε ένα gameplay video, στο οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τους μηχανισμούς, τα όπλα, κάποια skills και κάποια πράγματα για τα class του νέου Mass Effect.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Mass Effect: Andromeda» μας ταξιδεύει στο γαλαξία Andromeda, ο οποίος βρίσκεται πολύ μακριά από τον Milky Way (ο γαλαξίας μας). Εκεί παίχτες καλούνται να ηγηθούν ως Pathfinders, αρχηγοί μιας ομάδας ειδικών εκπαιδευμένων εξερευνητών, με αποστολή να βρουν ένα καινούργιο σπίτι σε αφιλόξενες περιοχές και πλανήτες. Στο νέο κεφάλαιο του Mass Effect, οι παίχτες θα βρουν και θα επιστρατεύσουν νέους χαρακτήρες και θα εμπλακούν σε μια επική ιστορία επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη μυστήριο και συγκρούσεις. Οι επιλογές που θα κάνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα κρίνουν την επιτυχία και την επιβίωση της ομάδας.

Το νέο Mass Effect πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης στις 23 Μαρτίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ δύο μέρες αργότερα σε αυτή της Αμερικής.

Δείτε εδώ το νέο gameplay video: