Η DC δημοσίευσε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία της στο κινηματογραφικό της σύμπαν, «Wonder Woman», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Η «Wonder Woman», την οποία γνωρίσαμε στο «Batman V Superman», αποτελεί ένα από τα χαρτιά που θα παίξει η DC, στην προσπάθειά της να καλύψει το χαμένο έδαφος σε ταινίες με υπερήρωες, σε σχέση με τη Marvel.

Το νέο εντυπωσιακό trailer αυτή τη φορά δεν επικεντρώνεται στις σκηνές δράσης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά στην πριγκίπισσα Diana και στην εκπαίδευσή της, που τελικά την οδήγησε στο να γίνει η Wonder Woman. Για την ταινία γνωρίζουμε: «Αφότου εγκατέλειψε το γυναικοκρατούμενο νησί της, η Wonder Woman ανακαλύπτει τις πλήρεις δυνάμεις της και την πραγματική της μοίρα, καθώς πολεμά πλάι σε στρατιώτες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Στην ταινία παίζουν οι Gal Gadot ως Wonder Woman, Chris Pine ως Steve Trevor, Lucy Davis ως Etta Candy, Connie Nielsen ως Queen Hippolyta, Robin Wright ως General Antiope, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya and David Thewlis, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Patty Jenkins.

Απολαύστε εδώ το νέο trailer της ταινίας: