Η Τσέλσι δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της Στόουκ (1-2) και τρέχει ολοταχώς προς τον τίτλο. Η Λέστερ χωρίς τον Ρανιέρι πέρασε και από τη Γουέστ Χαμ.

Οι πρωτοπόροι ταξίδεψαν στα Δυτικά Μίντλαντς με στόχο την 22η νίκη χωρίς τον Αζάρ. Προηγήθηκαν στο 13′ με το έξυπνο απευθείας φάουλ του Γουίλιαν, χαμηλά στη δεξιά γωνία. Ο Γουόλτερς ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 38′. Ήταν η μοναδική εντός εστίας τελική της Στόουκ σε όλο το παιχνίδι.

Η συνολική υπεροχή της Τσέλσι απέφερε το νικητήριο γκολ στο 87′. Ο Κέιχιλ εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο μέσα στην περιοχή, έγραψε με βολίδα το 1-2 και έστειλε την Τσέλσι στο +13. Ο Κόντε δεν κρατιόταν και πάλι απ΄ τη χαρά του. Τίποτα δεν σβήνει άλλωστε τη δίψα του για την κατάκτηση της Premier League.

Στο Μπέρμιγχαμ η Άρσεναλ πραγματοποίησε ακόμα μια ανούσια εμφάνιση και έχασε εύκολα, παρότι είχε 77%-23% κατοχή, από τη Γουέστ Μπρομ. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ.

Η Έβερτον διέλυσε (4-0) τη Χαλ, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ στο τέλος και να γίνεται 1ος σκόρερ με 21. Άλλος ένας απο τους άπειρους «φονικούς» Βέλγους που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε μια εβδομάδα.

Η Λέστερ συνεχίζει να διαπρέπει χωρίς τον Ρανιέρι. Πέρασε με 2-3 απ΄ την έδρα της Γουέστ Χαμ. Στο 7′ κέρδιζε ήδη 0-2 με Χουτ και Μαχρέζ, και πήγε στο ημίχρονο με 1-3 με τον Βάρντι. Ο Σμάιχελ με σπουδαίες αποκρούσεις κράτησε τη νίκη που έφερε τις «αλεπούδες» στο +6 απ΄ τη 18η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=ivQZpzp7UVA

Υπόλοιπα αποτελέσματα 29ης αγ.
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1-0
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΑΡΝΛΕΪ 0-0
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΣΟΥΟΝΣΙ 2-0

Αύριο
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βαθμολογία  *παιχνίδι λιγότερο
1. ΤΣΕΛΣΙ 69 *
2. ΤΟΤΕΝΑΜ 56 **
3. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 56 **
4. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 55 *
5. ΑΡΣΕΝΑΛ 50 **
6. ΕΒΕΡΤΟΝ 50
7. ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ 49 ***