UPD

Η 8χρονη, κυπριακής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας, Ελληνίδα είναι μέσα στο κατάλογο των 22 νεκρών όπως επιβεβαιώνουν οι βρετανικές αρχές. Το άτυχο κορίτσι είχε έρθει από το Λίβερπουλ για την συναυλία μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της.

Ο βρετανικός Τύπος δημοσιεύει τη φωτογραφία του κοριτσιού με το ελληνικό όνομα, το οποίο αγνοείται από χθες, μετά την αιματηρή επίθεση με 22 νεκρούς στο στάδιο του Μάντσεστερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Το όνομα της 8χρονης, όπως αναφέρει η Mirror – ώστε να διευκολυνθεί ο εντοπισμός της – είναι Saffie Rose Roussos, και είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της.
Μια φίλη της οικογένειας ανάρτησε στο facebook ένα ποστ στο οποίο αναφέρει ότι: «Η φίλη μου Λίζα και οι κόρες της Ασλι και Σάφι, ήταν στην συναυλία χθες το βράδυ.

Η Σάφι Ρόουζ είναι 8 χρονών και ακόμα αγνοείται. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ασλι είναι στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα που δεν είναι απειλητικά για την ζωή τους αλλά η Σάφι αγνοείται. Αν μπορείτε μοιραστείτε αυτό το ποστ για να την βρούμε. Η Σάφι Ρόουζ Ρούσος είναι 8 χρονών».

Η Σάφι Ρούσος μένει με την οικογένειά της στο Πρέστον του Λάνκαστερ.

Πηγή: mirror.co.uk