Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για το κοινωνικό μέρισμα, με συλλυπητήρια για τους νεκρούς της Δυτικής Αττικής και συγχαρητήρια για τις προσπάθειες των σωστικών δυνάμεων.

Κάρφωσε την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για τη μη ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων. Μάλιστα για την εκτροπή του χειμάρου Αγ,Αικατερίνης και την αναδάσωση του Όρους Πατέρα.

Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι έγκαιρα και ρίχνετε την ευθύνη στον Δασάρχη πρόσθεσε. Είκοσι νεκροί αγνοούμενοι αλλά καμιά παραίτηση υπενθυμίζοντας την δήλωση της κ.Δούρου πως θα πάει σπίτι της αν δεν κάνει την δουλειά της,

Κατηγόρησε για αναλγησία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που κάνει ταξίδι αναψυχής στην Σουηδία, πέρασε στα γρήγορα από την περιοχή της Μάνδρας. Ταυτόχρονα είναι απών σε κάθε καταστροφή όπως των πυρκαγιών και του Σαρωνικού.

Εμείς βάλαμε πλάτη και φτιάξαμε επιτροπές

Το κράτος είναι ξέφραγο αμπέλι

Στα Εξάρχεια γυναίκα τραυματίζεται σοβαρά, ο Ρουβίκωνας σουλατσάρει στο Υπουργείο Αμύνης και καλάσνικοφ σαρώνουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Δουλειά σας είναι να φέρνετε μεγαλύτερα πλεονάσματα και όχι πανηγυρισμούς για το μέρισμα του 2017 αφού δίνεται ελάχιστα ενώ φορολογείται 2.7 δις. Συνολικά τα μέτρα που φέρατε 14,5 δις μέχρι και το 2020 επιστρέφεται 1,4 δις.

Εδώ και τρία χρόνια μειώνεται το εισόδημα με αύξηση των έμμεσων φόρων και δημιουργήσατε τη γενιά των 350 ευρώ. Με ψέματα ήρθατε στην εξουσία με ψέματα κυβερνάτε, υπογράμμισε ο αρχηγός της ΝΔ.

Ενισχύεται τη ΔΕΗ με 350 εκατ. ευρώ γιατί αποτύχατε να την αναδιαρθρώσεται.

Μιλάτε για επίτευξη των στόχων σας με την ανάπτυξη και δεν ομολογείται λόγω της υπερφορολόγησης και της υπέρμετρης αύξησης στις εισφορές και των πλειστηριασμών.

Παριστάνεται τους Αη-Βασίληδες στους πολίτες που έχουν ξεχάσει τα Χριστούγεννα, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εμείς προσκαλούμε τους επενδυτές όταν εσείς τους οδηγείτε στην έξοδο , με τρανό παράδειγμα του Ελληνικού. Είσασταν  η πιο μηδενιστική αντιπολίτευση δεν θα σας ακολουθήσουμε. Η αποτυχία και ο τυχοδιωκτισμός της κυβέρνησης καθιστά ανγκαίο κάθε περισσευούμενο ευρώ ιδιαίτερα στα φτωχά στρώματα της κοινωνίας. Θα υπεψηφίσουμε την πρόταση σας αλλά να ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που πήρατε. Καμιά παροχή δεν αντιστρέφει την πολιτική πραγματικότητα.

Το σχέδιο της ΝΔ μπορεί να βάλει τη χώρα μπροστά και ο κόσμος δεν παραπλανάται