Δημοσιεύθηκε το πρώτο trailer από τη νέα ταινία του Edgar Wright, «Baby Driver», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Kevin Spacey, John Hamm, Jon Bernthal και Jamie Foxx.

Ο σκηνοθέτης των «Shaun of the Dead», «The World’s End», «Hot Fuzz» και «Scott Pilgrim vs. the World», Edgar Wright, επιστρέφει με μια δυναμική περιπέτεια. Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας ο πρωταγωνιστής μας, ο Baby, «είναι ένας χαρισματικός οδηγός, ο οποίος πάσχει από ένα έντονο βουητό στ’ αυτιά, λόγω ενός ψυχολογικού προβλήματος, το οποίο τον αναγκάζει να ακούει συνέχεια μουσική με ακουστικά. Ο νεαρός δουλεύει για μια συμμορία αναλαμβάνοντας να φυγαδεύει τα μέλη της έπειτα από κάθε ληστεία, αλλά αποφασίζει να αφήσει πίσω του το έγκλημα όταν συναντά και ερωτεύεται το κορίτσι των ονείρων του. Όμως το αφεντικό του έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν, καθώς του αναθέτει μια τελευταία ριψοκίνδυνη αποστολή που θα απειλήσει τη ζωή, την ελευθερία και το νέο του έρωτα».

Η ταινία διαθέτει πλούσιο cast, καθώς σε αυτή παίζουν οι: Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Ansel Elgort, Jamie Foxx κ.ά. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Edgar Wright. Το «Baby Drive» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ SXSW του Τέξας και οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι πάρα πολύ καλές.

Ο Edgar Wright δήλωσε για την  ταινία: «Είναι μια γκανγκστερική ταινία δράσης. Είναι αστεία σε σημεία, αλλά δεν είναι κωμωδία. Γίνεται πραγματικά έντονη και απειλητική. Αυτό ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για μένα – να κάνω δραματικές ή θρίλερ σκηνές που ανέβαζαν το στοίχημα».

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο.

Απολαύστε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε: